Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Cultura sfeclei
Autor(i): M. Constantinescu, E. Constantinescu
Anul apariţiei: 2014
Preţ: 10.00 lei
Cartea este în stoc.

Sfeclă de zahăr, sfeclă furajeră, sfeclă roşie, loturi semincere pentru sfeclă

Consumul mondial de zahăr este asigurat în proporţie covârşitoare de trestia de zahăr şi de sfecla de zahăr. Dacă trestia de zahăr care deţine supremaţia, nu întâlneşte condiţii prielnice de dezvoltare oriunde pe glob, sfecla de zahăr deţine un areal favorizant extrem de extins atât în emisfera nordică, cât şi în cea sudică. În perspectiva din ce în ce mai conturată, a creşterii cererii de biocarburanţi la nivel mondial, sfecla de zahăr deţine avantajul suficienţei unei tehnologii extrem de simple în vederea obţinerii de alcool etilic (folosit direct drept combustibil). Creşterea cererii de biocarburanţi va atrage după sine extinderea suprafeţelor cultivate cu sfeclă.


De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Cultura="Metode="Muguri="Altoirea="Cultura

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999