Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Anticancer
Autor(i): David Servan-Schreiber
Anul apariţiei: 2008
Preţ: 45.00 lei
Stoc epuizat
Titlul complet: "ANTICANCER - ÎNVINGE PRIN MIJLOACE NATURALE"

Cartea de fatã este un bestseller international. A fost lans atã în 2007 în SUA si în Franta, înregistrând vânzãri record. Problema cancerului este una care priveste un numãr imens de persoane. În Europa si în cele douã Americi, unu din patru oameni este afectat de aceastã maladie.

Autorul, dr David Servan Schreiber s-a îmbolnãvit de cancer si a reusit sã se salveze prin mijloace proprii. Acest lucru, dublat de faptul cã el era deja un cercetãtor al acestei maladii încã dinainte de a se îmbolnãvi, a fãcut ca aceastã carte si mijloacele pe care le propune pentru invingerea bolii sã suscite un imens interes din partea publicului.

Editia româneascã a acestei cãrti, propusã de EFP vine în continuarea unei alte lucrãri a dr David Servan Schreiber, Vindecã, apãrutã la EFP încã din 2004, si aflatã la a doua editie. Autorul este cunoscut si apreciat deja de cãtre publicul românesc, bucurându-se de o excelentã sustinere media.

Autorul acestei cãrţi, dl. David-Servan Schreiber, este un medic, profesor universitar, cu un bogat bagaj de experienţã în domeniul medicinii integrative. El ne va demonstra modul în care, prin intermediul unor simple modificãri aduse regimului alimentar, stilului de viaţã şi atitudinii generale, putem aborda în forţã boala canceroasã, în paralel cu urmarea strictã a tratamentelor clasice, ori cum la fel de bine am putea evita cu totul apariţia acesteia. Acesta nu este un tratat de biologie, ci un ghid practic de uz individual, inteligent alcãtuit, care ne va permite sã facem cele mai bune alegeri în ceea ce priveşte propria noastrã sãnãtate şi bunãstare.

De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Alimentaţia="Alimentaţia="Acneea="Studiul="Agenda

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999