Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Flori comestibile. Sãnãtate şi culoare
Autor(i): Maria Ivaşcu
Anul apariţiei: 2007
Preţ: 15.00 lei
Stoc epuizat
UTILIZAREA FLORILOR COMESTIBILE ÎN ALIMENTAŢIE - preparate proaspete; - conservarea florilor comestibile; - reţete personalizate TEHNICI DE CULTURÃ A UNOR SPECII COMESTIBILE „…La baza elaborãrii acestei lucrãri au stat o serie de cercetãri efectuate de autoare, care au vizat, pe de o parte, importanţa şi evaluarea cantitativã şi calitativã a culorilor şi a compoziţiei chimice, iar de altã parte, stabilirea modalitãţilor de valorificare a florilor ca produse alimentare. Mai mult, autoarea face referiri importante la rolul şi locul vegetalelor ca imuno-modulatoare în funcţionarea sistemului imunitar…"
  • Prefaţã, p. 7
  • Florile comestibile - produse folosite în alimentaţia omului, p. 9
  • Valoarea alimentarã a florilor comestibile, p. 14
  • Valoarea sanogeneticã, p. 14
  • Valoarea farmaco-dinamicã, p. 15
  • Factori imunomodulatori, p. 17
  • Antioxidanţi, p. 19
  • Valoarea hedonicã, p. 23
  • Valorificarea florei spontane şi cultivate în alimentaţie, p. 27
  • Utilizarea florilor comestibile în alimentaţie, p. 37
  • Preparate proaspete, p. 37
  • Conservarea florilor comestibile, p. 38
  • Reţete personalizate, p. 41
  • Tehnologii de culturã a unor flori comestibile, p. 51
  • Sfaturi de asociere cu vinuri din gama sortimentalã de Pietroasa, p. 64
  • Concluzii, p. 68
  • Bibliografie, p. 69

De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Tezaur="Pomicultura="Plante="Mica="Legumicultura

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999