Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Rãstignit între cruci - vol. II
Autor(i): Vasile Lupaşc
Anul apariţiei: 2010
Preţ: 22.00 lei
Stoc epuizat
Sunt un cititor fervent de literaturã, indiferent de genul literar şi de tematica abordatã. Urãsc exploatarea fãrã discernãmânt ale unor "reţete de succes". Nu suport gogoşile umflate de o campanie de marketing agresivã (Coelho, Dan Brown), care mascheazã lipsa de conţinut a cãrţii.
Îmi plac cãrţile care îţi dau posibilitatea sã iei parte la acţiune, sã fii personaj chiar şi pentru câteva ore. Îmi plac romanele istorice pentru aerul vechi, de poveste şi pentru starea de transpunere în alte vremuri pe care ţi le dãruiesc.
Cu bucurie vã spun cã asta mi s-a întâmplat atunci când am citit "Rãstignit între cruci". Este o carte care te ţine cu sufletul la gurã. O naraţiune care curge când lin, când abrupt, aşa cum dealtfel este şi istoria acestui popor. Mã bucur cã am avut posibilitatea de a afla multe despre Vlad Ţepeş, fãrã sã fie nevoie sã consult un tom de istorie, sau cronici demult uitate.
Vlad Ţepeş este parte din istoria noastrã, a românilor, şi este departe de acel Vlad pe care Hollywood-ul ni-l vinde de aproape 100 de ani. Este acel român aprig, iubitor de ţarã, de popor, de dreptate, de ordine, acel om pe care românii l-au avut de câteva ori în istorie şi pe care nu au ştiut sã-l aprecieze la adevãrata valoare. Este unul dintre puţinii "români absoluţi" şi Vasile Lupaşc vã oferã şansa de a-l cunoaşte în detaliu.
"Rãstignit între cruci" mi se pare unul dintre cele mai captivante romane istorice scrise în România în ultimii 25 de ani, cu siguranţã o carte pe care meritã sã o citeşti.
- Oscar (formaţia Trooper) - muzician

De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Rãstignit="Rãstignit="Speţnaz.="Dictatura="Cum

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999