Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Dicţionar explicativ şcolar
Autor(i): Sorina Barbu
Anul apariţiei: 2010
Preţ: 15.00 lei
Stoc epuizat
Dicţionarul explicativ şcolar este o lucrare de referinţã pentru elevii de toate vârstele, fiind conceput spre a veni în sprijinul acestora pentru o cât mai corectã însuşire a lexicului de bazã al limbii române, cât şi pentru stimularea şi consolidarea abilitãţilor de comunicare.
Dicţionarul explicativ şcolar este alcãtuit în conformitate cu programa şcolarã în vigoare şi cu manualele alternative aprobate.
Dicţionarul explicativ şcolar reuneşte aproximativ 25.000 de cuvinte din lexicul de bazã al limbii române, însoţite de explicaţii cuprinzãtoare ale sensurilor şi unitãţilor frazeologice consacrate cât şi a celor nou intrate în limba românã. În definirea şi explicarea cuvintelor s-au aplicat principiile lexicografice impuse de Institutul de Lingvisticã Bucureşti.
Dicţionarul explicativ şcolar conţine termeni care le permit elevilor atât însuşirea corectã a limbii române literare, cât şi a semnificaţiei unor termeni specifici ştiinţelor care se studiazã în şcoalã (istorie, geografie, chimie, fizicã, matematicã, biologie etc.).
Prin aceasta s-a urmãrit ca lucrarea de faţã sã constituie într-adevãr un dicţionar general cu largã aplicabilitate.
Scopul principal a fost ca acest dicţionar sã-l ajute pe elev sã-şi formeze un bagaj lexical bogat care sã-i permitã folosirea limbii române corect şi cu eleganţã.

De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Psihologia="Didactica="Didactica="Enciclopedie="Mineralogie

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999