Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Dicţionar francez-român, român-francez
Autor(i): Anca Mircea
Anul apariţiei: 2010
Preţ: 15.00 lei
Stoc epuizat
Limba francezã, limba unei mari civilizaţii şi culturi, a fost intens utilizatã şi studiatã în secolele trecute. La noi însã, cu timpul a mai pierdut din adepţi mai ales în perioada regimului comunist. Dar din momentul în care România a fost declaratã ţarã francofonã, studiul limbii franceze s-a revigorat în şcoli şi deasemenea a început sã prezinte interes şi pe plan individual odatã cu deschiderea graniţelor.
Franceza este una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene, dar şi o limbã de circulaţie internaţionalã.
Conţinând un numar de peste 35.000 de termeni, dicţionarul de faţã se adreseazã atât începãtorilor cât şi celor care au deja cunoştinţe de limbã francezã şi doresc sã se perfecţioneze.
S-au evitat pe cât posibil arhaismele şi regionalismele, termenii tehnici şi cei de specialitate pentru o mai uşoarã utilizare a dicţionarului. Scopul acestuia este de a uşura înţelegerea textelor din maualele şcolare şi de a facilita utilizarea unui limbaj adecvat în conversaţiile din viaţa de zi cu zi.
Sperãm ca acest dicţionar sã se dovedeascã un instrument util de lucru pentru toate categoriile de persoane care încep sã descopere frumuseţea limbii franceze prin studiu.

De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Psihologia="Didactica="Didactica="Enciclopedie="Mineralogie

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999