Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Dicţionar englez-român, român-englez
Autor(i): Alexandra Imbrişcã
Anul apariţiei: 2010
Preţ: 15.00 lei
Stoc epuizat
Una din cele şase limbi oficiale ale Naţiunilor Unite, limba englezã este denumitã adesea şi &#quot;limbã globalã&#quot;. Ea este dominantã pe plan internaţional, în mai multe domenii, lucru care este evident dacã facem referire la numãrul mare de cuvinte englezeşti din domeniul comercial şi IT care au intrat în vocabularul limbii române ca neologisme.
Cunoaşterea limbii engleze este vitalã pentru angajarea în anumite profesii, de aceea se recomandã cunoaşterea ei, cel puţin la un nivel de bazã.
Acest dicţionar se adreseazã celor care s-au hotãrât sã înveţe sau sã aprofundeze cunoştinţele de limbã englezã. Vocabularul a fost ales în principal în funcţie de frecvenţa cuvintelor în conversaţiile de zi cu zi, la şcoalã sau acasã şi include expresii uzuale pentru care s-a realizat traducerea prin echivalente din punct de vedere stilistic. Au fost selectate şi o serie de cuvinte, cu o frecvenţã destul de rarã în limbajul comun, dar care sunt des întâlnite în domenii precum: ştiinţe, divertisment, afaceri, comunicare, etc. Secţiunea englezã - românã include transcrierea foneticã a cuvintelor pentru a permite o corectã asimilare şi recunoaştere a termenilor.
Cuprinzând un numãr de peste 50.000 de cuvinte şi expresii, acest dicţionar este suficient de cuprinzãtor pentru a fi utilizat nu doar de elevi, ci şi de studenţi şi alte categorii de utilizatori, începãtori sau avansaţi. Uşor de utilizat, el este un sprijin de încredere în provocarea pe care o reprezintã învãţarea limbii engleze.

De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Psihologia="Didactica="Didactica="Enciclopedie="Mineralogie

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999