Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
ŞI NOI CE MAI MÂNCÃM?
Autor(i): Gheorghe Mencinicopschi
Anul apariţiei: 2010
Preţ: 45.90 lei
Cartea este în stoc.
Iatã o carte revoluţionarã, cea pe care o aşteptam cu toţii!
Iatã cartea despre aliment, despre industria alimentarã, care ne învaţã nu numai ce sã mâncãm, ci şi care sunt alimentele nocive de care trebuie sã ne ferim!
Este o carte unicã! Şi spunem asta pentru cã autorul, prof. univ. dr. Gh. Mencinicopschi este doctor în biologie-biochimie, specialist în nutriţie umanã, biologie molecularã, inginerie geneticã şi, nu în ultimul rând, în aliment, alimentaţie şi industrie alimentarã. Mai bine zis, domnul profesor ştie! Este cel care nu poate fi pãcãlit, cel care trage un semnal de alarmã asupra faptului cã mâncãm fãrã sã ne hrãnim şi cã din cauza a ceea ce mâncãm şi ce nu mâncãm suntem prea bolnavi, de la vârste prea tinere! Da, statisticile spun clar: noi, românii, suntem un popor suferind! în rapoartele despre starea de sãnãtate a populaţiei se aratã cã adolescenţii sunt obezi şi bolnavi, cã sindromul metabolic se declanşeazã de la 20 de ani, cã poţi face accident vascular cerebral sau stop cardiac de la 30, 40 de ani, cã suferim de toate bolile (diabet, colesterol mãrit, osteoartrite, boli hepato-renale etc), deoarece sistemul nostru imunitar nu mai face faţã, cancerul este de toate felurile, este peste tot, ca rãceala iarna! Pãrinţi, cum vã explicaţi cã aveţi copii mai bolnavi decât voi?
Chiar ştii? Esti sigur cã ştii de unde provin alimentele de pe masa ta?
De asemenea, autorul dãrâmã un mit: nu trebuie sã fim bogaţi ca sã mâncãm sãnãtos! Lipsa banilor nu justificã faptul cã mâncãm toate alimentele gunoi! Ba mai mult, atrage atenţia asupra sofisticãriei gastronomice - o artã, nu o ştiinţã, cu aspect şi gust încântãtoare, însã indigestã şi îmbol-nãvitoare!
In plus, spune adevãruri incomode despre minciuna din alimente, fraudarea şi falsificarea alimentelor, despre alimentele ecologice şi "tradiţionale".
Bonus: lista de luat la cumpãrãturi cu E-urile periculoase!
Iar tu, cititorule, acum ştii... ce vei face mai departe ţine doar de tine!

De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Revoluţie="ŞI="Hrană="Ultimul="Sănătate

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999