Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Dicţionar Român-Englez, Englez-Român
Autor(i): Emilia Neculai
Anul apariţiei: 2010
Preţ: 13.00 lei
Cartea este în stoc.

În intenţia de a răspunde interesului crescând al publicului românesc pentru limba engleză, ne propunem să includem în acest dicţionar, în pofida dimensiunilor sale reduse, câţi mai mulţi termeni din lexicul curent, astfel încât să poată fi consultat într-un număr cât mai mare de situaţii.
Acest dicţionar se adresează celor interesaţi de învăţarea limbii engleze. Este un instrument de lucru uşor de folosit atât de către elevi, studenţi, dar şi profesori. În comparaţie cu alte dicţionare, lucrarea de faţă vine în sprijinul dumneavoastră cu lista timpurilor verbale din limba engleză şi lista verbelor neregulate. Dispunând.de o informaţie vastă, acest dicţionar poate fi utilizat cu succes în orice tip de traducere conţinând termeni economici, juridici, medicali, din domeniul comerţului şi al industriei.
Termenii introduşi în dicţionar aparţin limbii literare contemporane, fară variante lexicale, fonetice, populare, arhaice, forme dialectice, etc.. În cazul unei diferenţe de accent au fost tratate separat numai omonimele: zori1, zori2. In multe cazuri s-au dat numai termenii de bază dintr-o familie de cuvinte, avându-se în vedere faptul că derivatele pot fi uşor formate: atributele substantivale care în limba română sunt precedate de prepoziţie, iar în limba engleză nu (pace-peace, de pace-peace); adverbele de mod derivate pe la adjectivele respective prin adăugarea sufixului -by.
Pentru deprinderea folosirii dicţionarului s-a renunţat la aranjarea părţilor de cuvânt în ordinea frecventă, preferându-se organizarea cuvintelor polifuncţionale pe baza clasificării obişnuite a părţilor de vorbire: substantiv (în ordinea masculin, feminin, neutru); articol; adjectiv; pronume; numeral; verb (în ordinea auxiliar, tranzitiv, intranzitiv, reflexiv); adverb, prepoziţie; conjuncţie; interjecţie.


De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Psihologia="Didactica="Didactica="Enciclopedie="Mineralogie

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999