Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Dicţionar Explicativ Şcolar
Autor(i): Ecaterina Nicolescu
Anul apariţiei: 2009
Preţ: 13.00 lei
Cartea este în stoc.

Ediţia de faţă a DICŢIONARULUI EXPLICATIV ŞCOLAR constituie o materializare a dorinţei şi strădaniei colectivului. editorial de a aduce pe masa de studiu o lucrare de larg interes şi care să reprezinte un mijloc de informare practic şi util.
Această lucrare, cuprinzând circa 13.000 de cuvinte dintr-o multitudine de domenii (lingvistică, istorie, geografie, ştiinţele naturii, informatică, matematică etc), se adresează în mod special elevilor din ciclurile gimnazial şi liceal, precum şi tuturor celor care ştiu foarte bine că folosirea dicţionarului limbii române, pe lângă multiplele sale aspecte educative, are un important rol în însuşirea temeinică a unor cunoştinţe.
Procesul de învăţare şi de acumulare continuă, necesită o muncă susţinută şi de durată, iar acest fapt poate fi realizabili prin formarea deprinderii de a utiliza cu regularitate dicţionarul.
Nevoia de informaţii şi lămuriri noi legate de vocabularul românesc actual constituie un îndemn spre consultarea dicţionarului, care îi poate oferi elevului un instrument sigur de orientare ori de câte ori va căuta să cunoască înţelesul urmi cuvânt nou sau înţelesul real al unui termen auzit şi folosit (poate greşit) în vorbire de nenumărate ori, dar al cărui sens adevărat era vag cunoscut sau era doar dedus din context.


De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Psihologia="Didactica="Didactica="Enciclopedie="Mineralogie

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999