Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Sănătate prin seminţe, legume şi fructe
Autor(i): Ovidiu Bojor
Anul apariţiei: 2005
Preţ: 22.00 lei
Cartea este în stoc.

Unul dintre iniţiaţii în tehnicile de prelungire a vieţii prin valorificarea darurilor naturii este Doctorul în Farmacie Ovidiu Bojor, membru al Academiei de Ştiinţe Medicale, patriarhul fitoterapiei române, om de ştiinţă în toată puterea cuvântului, recunoscut ca atare nu numai de mediile noastre ştiinţifice, ci şi de mediile ştiinţifice internaţionale. Dedicând zeci de ani cercetării virtuţilor terapeutice ale plantelor din arealul românesc, ca şi din alte importante zone ale lumiî, şi studiind totodată marile sisteme de medicină tradiţională, Domnia Sa a avut îndreptăţirea ştiinţifică şi etică de a elabora o convingătoare Pledoarie pentru viaţă lungă.
Cine şi-o face carte de căpătâi, citind-o cu atenţie şi urmându-i consecvent recomandările, de la dietă la atitudinea etică şi spirituală, va avea şansa de a înţelege pe cont propriu ce înseamnă tinereţea fără de bătrâneţe şi viaţa fără de moarte.
Prof. dr. GHEORGHE MENCINICOPSCHI, Membru al Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice Director al Institutului de Cercetări Alimentare

  • Cuvânt înainte de prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, p. 13
  • Prefaţă, p. 16
  • I. COMPONENTELE DE BAZĂ ALE ALIMENTELOR, p. 19
  • II. SISTEME DE DIETĂ TRADIŢIONALE, p. 28
  • III. RECOMANDĂRI PENTRU OBŢINEREA UNOR PREPARATE DIN FRUCTE, LEGUME ŞI SEMINŢE, p. 38
  • IV. PRINCIPALELE FRUCTE DIN ALIMENTAŢIE, p. 45
  • V. PRINCIPALELE LEGUME, SEMINŢE ŞI CEREALE DIN ALIMENTAŢIE, p. 84
  • VI. ROLUL ŞI UTILIZAREA PRODUSELOR VEGETALE PE GRUPE DE AFECŢIUNI, p. 130
  • VIL 7 ELEMENTE CARE SCURTEAZĂ VIAŢA, p. 186
  • VIII. 7 ELEMENTE CARE PRELUNGESC VIAŢA, p. 189
  • IX. TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE ŞI VIAŢĂ FĂRĂ DE MOARTE, p. 191
  • ANEXĂ. CONŢINUTURILE NUTRITIVE ŞI ENERGETICE ALE ALIMENTELOR, p. 195
  • Tabel cu conţinutul energetic, în factori nutritivi şi substanţe minerale la 100 g parte comestibilă, p. 195
  • Tabel cu conţinutul în vitamina C, în mg (la 100 g parte comestibilă), al principalelor sortimente de legume, fructe şi seminţe şi cantitatea care acoperă necesarul zilnic mediu pe sortimente, p. 197
  • Tabel cu conţinutul în vitamina A, unităţi internaţionale (U.I.) la 100 g parte comestibilă, al principalelor sortimente de legume, fructe şi seminţe şi cantitatea care acoperă necesarul zilnic mediu pe sortimente, p. 198
  • Tabel cu conţinutul în vitamine din complexul B (la 100 g parte comestibilă) al unor sortimente de legume, fructe şi seminţe, exprimat în mg, p. 199
  • Tabel cu conţinutul în protide, lipide şi calorii (în grame la 100 g aliment consumabil), p. 200
  • Echivalenţe alimentare, p. 206
  • Măsuri uzuale în fitoterapeutică, p. 207
  • Timpul optim de administrare a preparatelor fîtoterapeutice, p. 207
  • Glosar de termeni medicali utilizaţi în lucrare, p. 208
  • Indicele afecţiunilor cuprinse în text, p. 216
  • Bibliografie selectivă, p. 222

De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Sănătate="Fitoterapie="Ghidul="Revoluţie="Hrană

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999