Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Fantasticele invenţii ale lui Nikola Tesla
Autor(i): David H. Childress
Anul apariţiei: 2011
Preţ: 45.00 lei
Cartea este în stoc.

O incursiune fascinantă într-un subiect uitat sau ascuns ,,Fantasticele invenţii ale lui Nikola Tesla"… Un geniu care a depăşit nu doar epoca în care a trăit, ci şi epoca noastră. O minte atât de măreaţă încât personalităţi socotite genii, precum Einstein, Edison, Marconi, s-au inspirat din invenţiile şi munca teoretică a lui Nikola Tesla. Mai presus de toate însă inima acestui savant strălucit a bătut pentru omenire. Tot ce şi-a dorit a fost să îmbunătăţească viaţa oamenilor pe Pământ. Oare o asemenea carte ne-ar schimba viziunea asupra lumii în care trăim, asupra imenselor posibilităţi de a trăi într-un mediu ecologic? Da, cu certitudine, Fantasticele invenţii ale lui Nikola Tesla ar putea transforma pozitiv o lume întreagă, nu doar viziunea noastră… De ce istoria ţine în obscuritate acest OM genial care s-a gândit în mod constant cum să creeze un viitor mai bun pentru umanitate? A venit timpul să aducem la lumină adevărul despre Nikola Tesla şi miraculoasele sale invenţii!
De trei ori diagnosticat de către medici bolnav fără scăpare, Nikola Tesla arăta la 40 de ani ca la 20, iar la 60 era încă plin de vitalitate şi energie, iar ochii îi sclipeau ca cei ai unui copil. Pentru prieteni şi cunoştinţe, înfăţişarea lui veşnic tânără a reprezentat un mister. Se spune că de la 18 ani până la moarte greutatea lui Nikola Tesla nu s-a modificat nici macar cu un kilogram în plus sau în minus. Care era secretul acestui vrăjitor uitat al sfârşitului de secol 19 şi începutul secolului 20? Dar mai important… cine a fost Nikola Tesla?


De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Leonardo="Caligula"="Ioan="TESLA="Mata

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999