Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Hrană bună vs. Hrană rea
Autor(i): Maggie G. Robinson
Anul apariţiei: 2011
Preţ: 29.00 lei
Cartea este în stoc.

Carbohidraţii şi grăsimile sunt otrava nutriţiei. Toate dietele vă sfătuiesc să le scoateţi din meniu, dar unii carbohidraţi şi unele grăsimi sunt esenţiale pentru sănătatea fizică şi mentală.
"Hrană bună vs. hrană rea" vă dezvăluie diferenţele dintre carbohidraţii şi grăsimile sănătoase şi nesănătoase dar şi ce mâncăruri ar trebui să evitaţi şi ce mâncăruri să alegeţi.
Maggie Greenwood-Robinson este autoarea bestsellerului "The Biggest Loser" (New York Time), specialistă în nutriţie, având un doctorat în consiliere nutriţională şi fiind una dintre cele mai apreciate autoare în domeniul medicinei şi sănătaţii.

  • Cele mai bune surse pentru carbohidraţii buni
  • Diferitele tipuri de grăsimi şi cum vă afectează corpul
  • De ce organismul funcţionează mai bine glucoza din carbohidraţi decât cu cea din proteine
  • Plusurile şi minusurile înlocuitorilor de grăsimi
  • Cum o dietă bogată în fibre poate preveni îmbolnăvirea şi vă poate menţine greutatea
  • Puterea vindecătoare a acizilor graşi Omega 3
  • Efectele carbohidraţilor buni asupra minţii: reducerea anxietăţii, îmbunătaţirea memoriei şi multe altele
  • 25 de carbohidraţi - de la măr la iaurt
  • Reţete cu carbohidraţi şi grăsimi bune...
  • [...]

De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Revoluţie="Ultimul="Sănătate="Sănătate="Fitoterapie

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999