Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Academia secretelor. Intelectualii şi spionajul. O istorie universală
Autor(i): Alexandru Popescu
Anul apariţiei: 2011
Preţ: 45.00 lei
Cartea este în stoc.


"În materie de spionaj, realitatea depăşeşte întot­deauna ficţiunea." - S. Alsop, T. Braden, L'OSS. L'Amérique et l'espionnage, 1964, p. 264

"Cine nu-l cunoaşte pe dl. Alexandru Popescu sau nu i-a citit cărţile apărute până acum ar putea crede că volumul de faţă este ceea ce americanii numesc instant book, cărţi întocmite rapid pentru a răspunde interesului marelui public pentru un eveniment abia petrecut. Agitaţia din societatea românească, din ultimul timp, provocată de „dosariadă“, deconspirări, dezvăluiri ale unor foşti agenţi ai serviciilor secrete, a îndreptat atenţia opiniei publice spre această zonă întunecoasă a istoriei. Într-un astfel de context, o carte despre spionaj, mai exact despre participarea intelectualilor la activităţi „informative“ ar putea părea o întocmire pripită pentru a specula situaţia specifică a pieţii de carte. În cazul lucrării de faţă, o asemenea opinie este total greşită. Dl. Alexandru Popescu este un fost diplomat, având la „bază“ o formaţie de istoric. Asocierea celor două ipostaze – istoric şi diplomat – a fost dublată de o sete de lectură şi cultură, orizontul de cunoaştere al autorului devenind astfel tot mai cuprinzător.

Noutăţile, surprizele răsar la fiecare pagină, cititorul aflând cu surprindere că oameni de cultură şi artişti de tot felul s-au înregimentat în această activitate, care dispută prostituţiei statutul de cea mai veche meserie, dar considerată de mulţi „un serviciu de seniori“.

Dl. Alexandru Popescu proiectează lumina investigaţiei sale într-o lume care iubeşte întunericul. Efectul e cu atât mai spectaculos: o carte care întrece romanul poliţist." - acad. Florin Constantiniu


De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Istoria="Merovingienii.="Istoria="Naşterea="Mitul

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999