Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Studiul China
Autor(i): Collin Campbell
Anul apariţiei: 2012
Preţ: 40.00 lei
Cartea este în stoc.


Doctorul american Collin Campbell, considerat un gigant al nutriţiei, a scris, după cercetări întinse pe zeci de ani, o carte fundamentală, despre legatura dintre cancer şi alimentaţie. 

"Studiul China" este considerată punctul de cotitură al medicinei viitorului. Deşi foarte puţin cunoscută de publicul larg, cartea "Studiul China" este apreciată drept cea mai completă cercetare medicală întreprinsă până acum în lume, ce demonstrează legătura directă între cancer şi alimentaţie.

"Studiul China" este o analiză foarte bine documentată a aberaţiilor alimentaţiei, stilului de viaţă şi alimentaţiei moderne şi a rezolvărilor rapide, care adeseori duc la eşec. Lecţiile din China oferă argumente convingătoare în favoarea unei diete pe bază de plante în vederea promovării sănătăţii şi a reducerii riscului pentru bolile abundenţei. - Sushma Palmer, doctor în ştiinţe, fost director executiv al Catedrei de Alimentaţie şi Nutriţie a Academiei Naţionale de Ştiinţe, SUA


De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Alimentaţia="Alimentaţia="Acneea="Agenda="Tot

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999