Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Confesiunile unor spioni
Autor(i): Ileana Stan
Anul apariţiei: 2011
Preţ: 35.00 lei
Cartea este în stoc.

"Ce s-ar putea afla într-un Munte din România situat undeva în proximitatea orasului Braşov şi considerat de Geto-Daci drept lăcaş al zeului suprem Zamolxe? Un buncăr antiatomic, nedetectat şi nedetectabil de sateliţii timpului nostru, construit de nişte exploratori extratereştri humanoizi din care descind terranii. În interiorul acestui buncăr descoperit de ofiţerii de Securitate prin anii '80 se află şi nişte holograme ce prezintă adevărata, galactica şi demult uitata istorie a humanoizilor terrani, care nu au strămoşi comuni cu maimuţele. O istorie veche de peste un miliard de ani tereştri.

Romanul apare în luna iulie 2011. Cu tot regretul, vă anunţ, dragi prieteni, că nu voi organiza o lansare de carte deoarece am motivele mele, cumva obscure. Chiar nu am nici un chef de dispute cu d-nii şi d-nele notrim. Deoarece cartea aceasta atacă esenţa credinţei lor religioase nesănătos de idolatre. Ar putea sa fie afectaţi, eventual, şi fii/fiicele Hagarei, cei care se consideră moştenitorii legitimi ai Patriarhului Avraam. Şi e mai bine să fiu prudentă. Prudenţa condiţionează Succesul mai mereu.

Religiile idolatre vor dispare într-un interval mai mic sau mai mare de timp. Nu se ştie cât va dura procesul de iluminare al terranilor închinători la idoli/icoane. Dar vor dispare cu siguranţă, fiind înlocuite cu o Credinţă foarte ştiinţifică într-un Creator al Universului unic şi incorporal. Creştinii vor trebui să îşi reformeze din temelii religia, renunţând la Trinitate, deoarece nici chiar fondatorul spiritual al acestei religii, Jeshua ben Josef din Nazaretul Galil-ului nu a pretins vreodata ca D-zeu Ar fi Părintele său biologic, doar spiritual (rugăciunea Avinu Malkeinu, cea tradusă şi interpretată prost de creştini)." - Autoarea


De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Cabalistul="Jocul="Misiunea="Poarta="Conjuraţia

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999