Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Spionii ruşi. De la Stalin la Putin
Autor(i): Patrick Pesnot, Domnul X
Anul apariţiei: 2010
Preţ: 10.00 lei
Cartea este în stoc.


Cum a fost cu adevărat ucis Trotki? Cum a ajuns în Occident conţinutul raportului secret al lui Hrusciov despre crimele lui Stalin? Ce rol au jucat serviciile secrete în reprimarea mişcărilor de eliberare din Ungaria şi Cehoslovacia? Cât de implicat a fost Elţin în înlaturarea lui Gorbaciov de la putere? Ce legătură există între ascensiunea lui Putin, obscur colonel KGB, şi războiul din Cecenia?

Iată câteva întrebări la care Domnul X şi Patrick Pesnot încearcă să găsească răspunsuri, antrenând cititorul într-un labirint de intrigi şi maşinaţiuni politice. De la epurările staliniste la falsele atentate orchestrate de Putin, constatăm că, în pofida prăbuşirii sistemului sovietic, guvernul rus continuă să încurajeze corupţia, manipularea şi violenţa.

Cine este Domnul X? Nimeni nu ştie. Dar de mai bine de zece ani, în fiecare săptămână, el dezvăluie secrete teribile pe France Inter, în legătură cu cele mai arzătoare evenimente contemporane.

Scriitor, jurnalist şi om de radio, Patrick Pesnot moderează pe France Inter, încă din 1997, emisiunea "Întalnire cu Domnul X". A mai publicat, printre altele, "La terrorisme islamique" (2008) şi "Morts suspectes sous la Ve République" (2008).


De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="În="Secretul="Mossad="MI6="KGB

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999