Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Secretul autovindecării
Autor(i): Daniel Sevigny
Anul apariţiei: 2012
Preţ: 16.50 lei
Cartea este în stoc.

Cheile Secretului, explică legea atracţiei şi felul în care trebuie aplicată vieţii de fiecare zi. Graţie tehnicii de gestionare a gândirii, pusă la punct chiar de Danie Sevigny şi predată de mai bine de douăzeci de ani în lumea întreagă, zeci de mii de persoane acţionează acum cu succes asupra vieţii lor cotidiene.

Pentru oamenii sănătoşi, cât şi pentru cei bolnavi, Secretul autovindecării oferă şapte chei ale adevărului pentru cunoaşterea sănătăţii. Descoperirea canalului energetic constituie evenimentul secolului în domeniul cunoaşterii.

Cunoştinţele conţinute în cea mai recentă lucrare a lui Daniel Sevigny se bazează pe studii făcute de somităţi din domeniile medical, ştiinţific şi spiritual. Folosirea acestor chei vă va permite să obţineţi ceea ce doriţi. Imposibilul devine posibil!

Reuşitele vă vor spori încrederea în materia energetică. Mintea va fi atunci mult mai deschisă pentru a păşi înainte în demersul propus de prezenta lucrare: autovindecarea. Canalul energetic este medicina de mâine.


De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Cheile="În="Spionii="Mossad="MI6

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999