Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Revoluţie în bucătărie - Reînvaţă să găteşti sănătos
Autor(i): Gheorghe Mencinicopschi
Anul apariţiei: 2011
Preţ: 42.00 lei
Cartea este în stoc.

Află care sunt reţetele cu adevărat sănătoase, care nu, frecvenţa cu care puteţi mânca felurile preferate, ce ingrediente să cumpăraţi, cum să le asociaţi şi cum să le gătiţi. Dragi cititori, mămici, soţii, iubite şi bunici, a sosit timpul să învăţati (sau să reînvăţaţi) să gătiţi!...
Dr. Menci revoluţionează gătitul comentând, criticând, îmbunătăţind sau desfiinţând reţetele tradiţionale româneşti în prima carte de bucate care respectă întocmai principiile gastronomiei nutriţionale! Află ce trebuie să cumperi, cum să asociezi corect ingredientele şi cât de des poţi mânca felurile preferate.
Învăţăm să gătim în familie, din cărţi de bucate care mai de care mai sofisticate sau de pe internet, unde reţetele circulă cu o viteză incredibilă. O fi bine? Facem noi legătura între modul modern de a mânca şi rata îmbolnăvirilor? Nu prea... Uitaţi-vă în jur: nu mai contează vârsta – toţi suntem bolnavi!


De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="ŞI="ŞI="Hrană="Ultimul="Sănătate

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999