Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Organizează-te!
Autor(i): Chris Crouch
Anul apariţiei: 2008
Preţ: 25.00 lei
Cartea este în stoc.


Îmbunătaţeşte-ţi puterea de concentrare, capacitatea de organizare şi productivitatea.  

Lucrarea de faţă reprezintă o colecţie de idei simple, ce rezolvă cel puţin şase din problemele majore care generează haos şi dezordine în viaţa ta. Aceste idei vă sunt prezentate într-un format simplu, împreună cu sugestii specifice legate de modul de punere în practică a acestor idei, astfel încât toţi cei cu foarte puţin timp la dispoziţie să aibă posibilitatea de a le citi şi a le încerca. Pe scurt, Organizează-te! te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti puterea de concentrare, abilitatea de organizare şi stabilire a priorităţilor.

Organizează-te! include sfaturi, idei şi recomandări care au fost şi sunt aplicate cu succes în cadrul corporaţiilor de către traineri şi organizatori profesionişti, care activează conform sistemului GO ("Getting Organized“) pe întreg teritoriul Statelor Unite. Vei găsi soluţii eficiente de a face faţă provocărilor legate de organizare şi te vei bucura de beneficiile acestora în toţi anii ce vor urma.

O stare mentală de linişte este cel mai important motiv pentru care îti doreşti să te poţi concentra mai bine, să fii mai organizat şi mai productiv. Ideile referitoare la productivitate nu sunt toate la fel. Poţi deprinde câteva tehnici radicale, care te vor ajuta să fii tu însuţi mult mai productiv, dar să obţii o productivitate mai mare şi de la cei din jurul tău. Aceste idei implică să  munceşti mai mult, mai rapid şi să scoţi ce e mai bun din ceilalţi. O productivitate mai mare înseamnă să te simţi mai implicat, să lucrezi într-un ritm satisfăcător şi să obţii tot ce e mai bun de la oamenii din jurul tău.

Totul ţine de echilibru. Această carte nu este scrisă pentru cei care încearcă să atingă starea de nirvana sau caută o utopie. Lucrarea de faţă se adresează oamenilor practici, care gândesc practic şi realist şi care  vor să aibă succes în lumea reală.

Extras din cartea "Organizeaza-te!“


De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="Secretele="Arta="Arta="Politica="Cum

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999