Pavel Corutz - ŞCOALA SUCCESULUI

Emisiuna este difuzatã în fiecare sâmbã între orele 15:00 - 17:00
şi în reluare diminicã între orele 20:30 - 22:30, în reţelele
Dolce, RCS-RDS, UPC şi online pe site-ul www.6tv.ro.

Cautã pe acest site

în OK
Codul bunelor maniere astăzi
Autor(i): Aurelia Marinescu
Anul apariţiei: 2004
Preţ: 35.00 lei
Cartea este în stoc.

Despre ştirea care urmează se spune că a câştigat prestigiosul Premiu Pulitzer: "În metrou, un tânăr i-a oferit locul său unei doamne în etate. De emoţie, doamna a leşinat. Când s-a trezit din leşin, doamna i-a mulţumit tânărului. De emoţie, tânărul a leşinat."

Pretutindeni în lume, cărţile care ne învaţă normele de comportament civilizat se bucură astăzi de un imens succes. Volumul de faţă nu face excepţie: la zece ani de la apariţie, numărul de exemplare vândute a depăşit 203.000. Aşadar, în medie, 20.000 de familii de români cumpără, an de an, Codul doamnei Marinescu. Scris cu inteligenţă, umor şi îngăduinţă, deplin adaptat uzanţelor moderne occidentale şi totodată celor româneşti, "Codul bunelor maniere astăzi" este un veritabil bestseller naţional. În multe şcoli e folosit ca manual pentru orele de dirigenţie.

Sunt confirmate astfel vorbele unui tânăr care a încurajat-o pe autoare să-şi ducă la bun sfârşit proiectul: "Avem nevoie de o asemenea carte ca să redevenim oameni normali şi fără complexe. Dar pentru asta ar trebui tipărită în... 22 de milioane de exemplare!"


De acelaşi autor / Din aceeaşi categorie
="În="Secretul="Spionii="Mossad="MI6

Copyright © 2009, SOMALI Trans Cart - Toate drepturile rezervate. Contactaţi-ne pentru orice problemã de naturã tehnicã.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor
INFO CONSUMATOR 0800.080.999